LKPET Venkovní hnízdící budka -13476

Kód: 342111
279 Kč
Dostupné pouze na prodejně (3 KS)

Hnízdní budka pro ptáky, vhodná pro venkovní ptactvo. Lze přidělat ke sloupu nebo stromu, stejně tak se dá použít k hnízdění exotických ptáků, chovaných v klecích a voliérách.

Detailní informace

Detailní popis produktu

LKPET Venkovní hnízdící budka -13476

Hnízdní budka pro ptáky, vhodná pro venkovní ptactvo. Lze přidělat ke sloupu nebo stromu, stejně tak se dá použít k hnízdění exotických ptáků, chovaných v klecích a voliérách. Budka je vybavena bidýlkem pro snadný vstup do kruhového otvoru. Strop lze odklopit, aby chovatel mohl ptáčky kontrolovat a po vyvedení mladých budku vyčistit.

  • Snadná údržba

Materiál: dřevo

Rozměry: 14 x 19 x 18 cm (otvor 2,5 cm)

Upozornění: Určeno pro zvířata, nejedná se o hračku pro děti.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Naše zaměření vzniklo z lásky a vášně pro zvířata. Záleží nám na tom, aby naši zákazníci byli spokojení s nákupem a zvířata jim dobře prospívala. Společnost JUKO petfood, s.r.o. vstoupila na trh v roce 1996. Je dovozcem, distributorem, prodejcem krmiv a chovatelských potřeb pro psy, kočky a další mazlíčky. Tento sortiment dodáváme do více než 1200 maloobchodních prodejen v České a Slovenské republice. V současnosti exportujeme naše produkty také do zemí jako je Dánsko, Litva, Polsko, Rakousko, Maďarsko, Chorvatsko, Rumunsko a Bulharsko.