MOSER střihací strojek typ 1400

Kód: 332519
Doprava zdarma
Značka: Moser
1 589 Kč
Skladem (>20 ks)

Kvalitní strojek na úpravu srsti malých psů s běžnou srstí. Kvalitní německá výroba zaručuje dlouhou životnost strojku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

MOSER střihací strojek typ

Kvalitní strojek na úpravu srsti malých psů s běžnou srstí. Kvalitní německá výroba zaručuje dlouhou životnost strojku. Kovová konstrukce hlavice strojku umožňuje dobrou nastavitelnost délky střihu. Strojek je velmi tichý a proto se výborně hodí také pro zvířata citlivá na zvuky a umožňuje tak snadnou úpravu srsti i u citlivějších zvířat.

  • Kvalitní německá výroba
  • Variabilita nastavení délky střihu
  • Tichý provoz ideální pro plachá zvířata
  • Díky osvědčené technologii a oscilačnímu rotoru má velice dlouhou životnost
  • Precizní pevná kovová stříhací hlavice pro dlouhou životnost
  • Integrované nastavení délky stříhaní s 6 přednastavenými pozicemi od 0,1 do 3 mm
  • 2 m kulatý kabel

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Moser je německá společnost založená v roce 1946 a v dnešní době je jedním z nejvýznamnějších světových výrobců stříhacích strojků, jejich příslušenství pro Vaše domácí mazlíčky. Od roku 1996 je MOSER součástí nadnárodní korporace WAHL Professional, patří tedy do největší světové korporace produkující výrobky pro profesionální i domácí péči o zvířecí srst.

Péče o srst domácího mazlíčka profesionálními holicími strojky? Moser. Střihací strojky na zvířata Moser jsou špičkové profesionální nástroje používané v střihacích salonech, ve veterinárních ordinacích a chovateli psů, koček a dalších zvířat. Elektrické střihací strojky Moser nabízejí širokou škálu typů. Vybrat si může chovatel jednoho psa i renomovaný střihací salon. Nabízíme střihací strojky s výkonným motorem a kvalitní střihací hlavou, určené pro domácí stříhání, strojky pro chovatele více psů i strojky pro celodenní provoz. Samozřejmostí v nabídce jsou i doplňky jako stříhací hlavy.

Se strojky této společnosti bude údržba a zkrášlování srsti skvělým zážitkem pro zvíře i majitele bez jakýchkoli problémů nebo tahání. Tichý chod strojku nebude způsobovat psům stres, proto ze stříhání už nikdy nebudou mít strach. Hlavice strojků Moser jsou uzpůsobeny velikosti psů tak, aby bylo stříhání pohodlné i pro “kadeřníka”.