Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali o průběhu plánované inventury našeho skladu, která proběhne od 22. dubna 2024 do 26. dubna 2024. Během této doby může dojít k dočasné nedostupnosti některých produktů a k tomu, že nebudeme schopni vychystávat nové objednávky. V průběhu inventury se budeme snažit minimalizovat všechny možné nepříjemnosti a zajistit, aby byla inventura provedena co nejspolehlivěji a co nejrychleji. Děkujeme za vaši trpělivost a pochopení v této době. Pokud budete mít během inventury jakékoli dotazy nebo potřebujete pomoc, neváhejte nás kontaktovat. Vaše spokojenost je pro nás důležitá. S pozdravem, Tým PetCenter

Newa akvarijní čerpadlo New Jet 2300

Kód: 218638
Doprava zdarma
Značka: Newa
1 899 Kč
Dostupné pouze na prodejně (11 ks)

Čerpadlo Newa okouzlí svou kompaktní konstrukcí a bezproblémovým použitím v akváriích. Zároveň zabezpečí kvalitní a rovnoměrné přečerpávání vody ve vašem akváriu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Newa akvarijní čerpadlo New Jet 2300

Akvarijní čerpadlo je nepostradatelnou součástí každého akvária.  NEWA Jet je plně ponorné čerpadlo, které je určené pro použití v akváriích se sladkou či mořskou vodou. Motor čerpadla NEWA Jet je vybaven samoochranou proti přebytečnému přehřátí. Díky čerpadlu Newa Jet bude ve vašem akváriu zabezpečené kvalitní a rovnoměrné přečerpávání vody. 

  • Nízká spotřeba energie
  • Možnost regulace výkonu
  • Ochrana proti přehřátí motoru
  • Tichý chod
  • Téměř bezúdržbový provoz

Technické parametry: 

Výkon: 38 W.

Průtok: 1200-2300 l/h.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Díky zahájení revolučního ohřívače NEWA Therm před 26 lety vstoupila společnost NEWA na trh akvárií s velkým úspěchem a okamžitě se umístila mezi přední firmy v oblasti navrhování, výroby a mezinárodního marketingu elektrických výrobků pro akvária.

Toto bylo již v roce 1986 a od té doby společnost NEWA vždy dodávala svým uživatelům vynikající kvalitu, neustálou inovaci, elegantní estetickou atraktivitu a absolutní spolehlivost. Celá řada rozšířených produktů odráží profesionalitu a kreativitu společnosti NEWA. Technický vývoj a brilantní duch týmu společnosti umožnily společnosti NEWA zůstat velmi populární. Italská značka kvality je výsledkem více než 25 let zkušeností, které zajišťují ucelenou harmonii a úspěch ve výběru a strategii společnosti.