WHISKAS tuňák 14 kg

Kód: 339150
Doprava zdarma
Značka: Whiskas
1 099 Kč
Skladem (>20 ks)

Voňavé a chutné granule s tuňákem pro mlsné kočky. Whiskas obsahují přírodní oleje pro krásný, měkký a zářivě lesklý kožíšek, vitamin A a taurin pro udržení výborného zraku a vyvážený poměr minerálních látek, které přispívají ke zdraví močových cest kočky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

WHISKAS tuňák

Voňavé a chutné granule s tuňákem pro mlsné kočky. Whiskas obsahují přírodní oleje pro krásný, měkký a zářivě lesklý kožíšek, vitamin A a taurin pro udržení výborného zraku a vyvážený poměr minerálních látek, které přispívají ke zdraví močových cest kočky. S omega 6 mastnými kyselinami a zinkem pro podporu zdravé kůže a srsti. Pestrost a atraktivitu tohoto krmiva zajišťuje kombinace pěti různých druhů granulí, včetně jedinečných křupavých polštářků s náplní, na kterých si Vaše kočka opravdu pochutná.

  • Kompletní a vyvážené krmivo.
  • Krmivo obsahuje všechny základní složky pro podporu zdraví dospělých koček. 
  • Neodolatelná vůně a chuť tuňáka.
  • Pět různých druhů granulí včetně křupavých polštářků s náplní.
  • S vitaminy a minerálními látkami pro celkovou vitalitu a podporu močových cest, i zraku.
  • Výhodné velké balení.
  • Přírodní oleje pro zdravou a lesklou srst.
  • Omega 6 mastné kyseliny.

Velikost balení: 14 kg.

Složení: Obiloviny (min. 4 %), maso a výrobky živočišného původu (min. 4 % jater v náplni polštářků), bílkovinné extrakty rostlinného původu, oleje a tuky (min. 0.1 % slunečnicového oleje), vedlejší výrobky rostlinného původu, minerální látky, ryby a vedlejší výrobky z ryb (obsahuje min. 4 % tuňáka v béžových granulích), zeleniny (min. 4 % mrkve v oranžových granulích, min. 4 % hrášku v zelených granulích).

Analytické složky: Protein 32%, tuky 11  %, anorganické látky 8 %, vláknina 1.5%, vápník 1.1  %, fosfor 1%, 

Doplňkové látky: Nutriční doplňkové látky na 1 kg : Antioxidanty – doplňkové látky ES, s barvivy – doplňkové látky ES. Nutriční doplňkové látky: Vitamin A 14000 m.j., Vitamin D3 1550 m.j., Vitamin E 170 mg, síran měďnatý pentahydrát 25 mg, síran manganatý monohydrát 22 mg, jodid draselný 2.1 mg, síran zinečnatý monohydrát 100 mg, taurin 1000 mg.

m.j=mezinárodní jednotka

Krmný návod: 

 

Tyto pokyny jsou pouze orientační. Individuální požadavky kočky se mohou lišit například podle věku,
tělesného stavu a úrovně aktivity.

Doplňkové parametry

Kategorie: Granule pro kočky, Granule pro dospělé kočky, Granule pro kočky s běžnou aktivitou
Hmotnost: 14.13 kg
Druh masa: rybí
Kvalita: ekonomy
Určení: běžná aktivita
Věk kočky: dospělá
5
12x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
M Avatar autora | 10.10.2023
Na granule si žádná z koček nestěžovala, čili jim nejspíš chutnají. Další přínosy jen ztěží hodnotit. Zklamání však bylo při vybalování pytle ze smršťovací folie, několikrát omotanou páskou DPD. Zboží jsem si vyzvedl na prodejně v tomto „balení“ a vzhledem k tomu, že jsem to nepřebíral od přepravce jsem tuto folii odstraňoval až doma. K mému překvapení se ukázalo, to bylo omotáno proto, že pytel pravděpodobně přepravce protrhl a tak jej přebalil do smršťovačky a omotal vlastní páskou. Ve výsledku jsem obdržel balení, ve kterém téměř kilo granulí chybělo (převáženo na domácí váze). Reklamovat? Víc projedu na benzínu. Mrzí mě, že PET center při přebírání zásilky obsah nezkontrolovalo, když už jsem si tuto dopravu zaplatil, že ji vyřídí. :-/. 5 hvězdiček za produkt, 0 hvězd v tomto případě za služby PET centra :-/.
5
Avatar autora | 10.1.2022
jsem spokojena, produkt používám dlouhodobě
5
FI Avatar autora | 3.11.2021
máme již ověřeno, spokojeni
5
VS Avatar autora | 28.7.2021
Spokojenost
5
AK Avatar autora | 23.6.2021
Spokojenost kočičkám chutnají
5
Avatar autora | 6.12.2020
Nějak moc kočičkám chutnají
5
Avatar autora | 27.11.2020
Granule zcela vyhovují - naše kočičky mají zdravé zuby, lesklou srst a jsou pořád super aktivní. Kupujeme už roky ve velkých baleních a nezbude ani granulka!
5
Avatar autora | 28.9.2020
+ kočičákům chutnají

5
Avatar autora | 5.9.2020
+ kočky milují Whiskas s tuňákem

Kočičí krmivo Whiskas® výborně chutná, a obsahuje i všechny živiny, vitamíny a minerály pro nabitý kočičí den. Kočičí nároky na výživu se mění spolu s tím, jak kočky rostou a stárnou: naše krmivo je naplňuje v každé životní etapě. Koťata rostou patnáctkrát rychleji než lidské děti, proto potřebují krmivo ušité na míru jejich jedinečným potřebám a chutím. Nabízíme výběr z široké řady suchého a mokrého krmiva, od křupavého po měkčí a lahodné.

 

Ať je vaše kočka v kterékoliv životní etapě, u nás najdete spoustu tipů, jak ji udělat šťastnou. Kočky nemohou odolat krmivu Whiskas®. Každá porce je pečlivě vyvážena tak, aby obsahovala všechny živiny, vitamíny a minerály, které vaše kočka potřebuje a navíc chutná úžasně.