Inaba - japonské dobroty pro evropské kočky

Společnost INABA se zabývá prodejem prvotřídních výrobků pro psy a kočky. Výrobky INABA získaly obrovskou popularitu nejprve v Japonsku a později se rozšířily do celého světa. Aktuálně patří mezi velmi významné dodavatele zvířecího krmiva a dodává neodolatelně chutné a zdravé pamlsky.

Společnost funguje od roku 1805, kdy firmu založil Jošizó Inaba jako firmu zabývající se rybolovem pro nasycení japonských obyvatel. Od roku 1958 se firma INABA Foods rozhodla podnikat také v oblasti krmiv pro domácí mazlíčky.

Cílem skupiny INABA je poskytovat chovatelům zdravé pamlsky pro kočky a psy. Tyto pamlsky jsou nízkokalorické, neobsahují obiloviny a jsou vyrobené bez konzervantů a barviv. Maso v jejich výrobcích pochází z kuřat chovaných v přísně kontrolovaném prostředí farem. To samé platí o tuňácích, kteří jsou loveni udržitelným způsobem šetrným k delfínům.

 

Krémové pamlsky Churu

Jde o lahodný, nízkokalorický pamlsek krémové konzistence. Jsou to vynikající zdravé a hravé pamlsky, které jsou ve snadno otevíratelných tubách. Extra chutná pochoutka, která je na způsob kočičích kapsiček. Kočičí pamlsky Churu mají vysoký obsah vody a jsou ideálním doplňkem k suchému krmivu či pro kočky, které málo pijí. Churu jsou 100% přírodní a jde o zdravé mlsání pro kočky všech velikostí a věkových kategorií. Pamlsky jsou rovněž ideální pro kamuflování léků či přípravků pro odčervení. Díky nim tak můžete své kočce podat léčiva naprosto nenásilným způsobem.

 

Juicy Bites

Jedná se o lahodné pamlsky, které mají ideální velikosti a různé příchutě. Jsou velice vláčné, měkké a velikostně zcela ideální ke skousnutí. Jejich zábavné tvary mnohdy nutí kočičky si s nimi chvilku pohrát. Vyráběné jsou z chovaných kuřat a pravého tuňáka, které mají nízký obsah kalorií a neobsahují obiloviny, konzervanty ani umělá barviva.


Pokud chcete mít aktuální informace ohledně značky Inaba, přihlaste se dole k odběru novinek a nic vám neunikne.