MY VÍME, PO ČEM VAŠE POLOVIČKA TOUŽÍ!

Zkoumáte pečlivě složení a pro svého miláčka vybíráte jen tu nejkvalitnější stravu? Chcete, aby váš chlupáč jedl zdravě, ale je velmi vybíravý a to, co mu nechutná, nekompromisně odmítne? Hledáte značku kvalitního krmiva, která bude splňovat všechny vaše požadavky?

Half & Half moc dobře ví, po čem vaše zvířecí polovička touží. Vyrábí krmivo nejvyšší jakosti z hovězího a krůtího masa, farmářské zeleniny a superpotravin. Součástí všech výrobků je optimální hladina vitaminu D3, díky které se bude vašemu mazlíčkovi dobře vstřebávat vápník a jeho kosti i zuby budou zdravé a silné. Každá porce krmiva má navíc nízký obsah tuku. Postará se tak o zdraví jater a slinivky.

Po čem sáhnout?

Je jedno, jestli máte doma pejska nebo kočičku, značka Half & Half má ve svém sortimentu krmivo i různé druhy pamlsků jak pro psy, tak kočky. 

Výživa pro pejsky

Jestli chcete svému pejskovi dopřát granule plné chuti, volit můžete mezi Half & Half Puppy All Breed With Beef, které jsou vhodné pro štěňata jakéhokoliv plemena, Half & Half Adult Small Breed With Beef, které jsou určeny pro dospělé psy malých plemen, Half & Half Adult Medium Breed With Beef pro dospělé psy středně velkých plemen nebo Half & Half Adult Large Breed With Beef pro dospělé psy velkých plemen. Suchá krmiva jsou složena z hovězího masa, obilovin a zeleniny. 

Co se týče pamlsků, pokud máte doma štěňátko, doporučit vám můžeme krůtí masové tyčinky Half & Half Soft Meaty Sticks For Puppies With Turkey s měkkou a šťavnatou texturou, díky které můžete pochoutku snadno rozlomit a servírovat po malých kouskách i těm nejmenším psím plemenům. Pokud pro svého chlupáče hledáte spíše dietní variantu, sáhněte po Half & Half Soft Meaty Sticks For Dogs With Beef, které mají nízký obsah kalorií. Hovězí tyčinky jsou vhodné pro dospělé psy a podávat je můžete v jakékoliv formě - celé nebo nakrájené na menší kousky. Zpestřit stravu můžete svému čtyřnohému příteli také kuřecími tyčinkami Half & Half Soft Meaty Sticks For Dogs With Chicken. Oblíbené jsou však i hovězí a kuřecí kousky nebo hovězí a kachní mince.

Výživa pro kočičky

Svou kočičku můžete potěšit nejen suchým krmivem, ale také mokrým. Pokud máte doma koťátko, sáhněte po granulích z hovězího masa Half & Half Kitten With Beef nebo mokrém krmivu z krůtího masa Half & Half Kitten With Turkey in Jelly. Dospělé kočce pořiďte granule Half & Half Cat Adult With Beef nebo mokré krmivo Half & Half Adult Cat With Salmon in Jelly a Half & Half Adult Cat With Duck in Gravy. Jestli máte doma kočku s citlivým trávením, ideální volbou bude Half & Half Cat Sensitive With Turkey. Pro sterilizované kočky je vhodné krmivo Half & Half Sterilized Cat With Tuna in Gravy a Half & Half Sterilized Cat With Turkey in Jelly. Součástí sortimentu jsou také masové tyčinky, pochoutky a pamlsky.

Produkty značky Half n Half jsou nejen zdravé a chutné, ale také dostupné. Najdete je exkluzivně u nás na e-shopu nebo v kamenných prodejnách! A pokud si nevíte rady s výběrem, neváhejte se obrátit na náš proškolený personál.