Akvária biOrb - moderní a stylová akvária

Chcete mít doma skutečně krásné a designové akvárium, které je vhodné i pro úplné začátečníky? Právě za tímto účelem vznikla značka biOrb, která si dala za úkol vytvořit akvárium pro širokou veřejnost. Historie této značky se zrodila již v roce 1999. V roce 2015 se pak biOrb stal součástí skupiny Oase Group, která je známá pro svou jezírkovou techniku. Díky tomu došlo na velmi rychlý rozvoj a inovace.

Společnost biOrb tak za dobu svého působí prodala již více než milion kusů těchto designových skvostů do kanceláří a domácností. Tato akvária mají naprosto unikátní vlastnosti, které je činí jedinečnými a velmi vyhledávanými.

Čím jsou tedy akvária biOrb unikátní?

Mezi důležité prvky, kterými se mohou akvária biOrb pyšnit patří neotřelý design, komplexní systém filtrace, parádní dekorace a také špičkové LED osvětlení.

Design těchto akvárií jim dodává na originalitě a unikátnosti. Společnost biOrb se může pochlubit skutečně impozantními kousky, které změní vaše pracovní či domácí prostředí v naprostý unikát. Akvária biOrb se dají poznat skutečně na první pohled a jsou dostupná v 5 základních modelech s barevnými variantami.

Filtrace akvárií biOrb využívají speciálního třístupňového filtračního systému, který zahrnuje 3 druhy čištění.

  • Biologické čištění – to probíhá za pomoci keramických médií společně se součinností bakterií. Biologická filtrace se děje v keramických médiích a důležité jsou pro ni 3 elementy – kyslík, čas a rybí odpad.
  • Mechanické čištění – funguje za pomoci filtrační houbičky, která tvoří část filtrační náplně a pracuje jako sítko. Za pomoci výměny náplně odstraníme veškerý mechanický odpad. Rybí výkaly nebo potrava jsou vtaženy a následně zachyceny ve filtrační náplni.
  • Chemické čistění – to zajišťují chemicky aktivní filtrační média. Těm se daří odstranit nečistoty a upravují tak tvrdost vody a zároveň její pH. Tato média svou účinnost ztrácí po čtyřech až šesti týdnech.

Společnost biOrb vám nabízí kromě samotného akvária také parádní dekorace, které udělají z vašeho mořského světa doslova dominantu vašeho prostoru. Povětšinou se do samotného středu zvolí ornament a okolo něj můžeme libovolně rozmístit rostliny, kameny, mušle a další ozdoby.

Další významnou složkou těchto akvárií je krásné LED osvětlení. Ta jsou dostupná ve dvou variantách. Buďto klasické LED osvětlení v bílé barvě nebo MCR osvětlení, které mají životnost až 50 000 hodin. Díky dálkovému ovladači je možné použít 16 barev. Kromě toho lze také použít úpravu samotné intenzity osvětlení. Speciálními režimy je pak možnost simulovat denní a noční nasvícení.

Věřte nám, že konečný výsledek bude stát skutečně za to a biOrb bude krásným dekorativním prvkem.


Pokud chcete mít aktuální informace ohledně akvárií biOrb, přihlaste se dole k odběru novinek a nic vám neunikne.