Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali o průběhu plánované inventury našeho skladu, která proběhne od 22. dubna 2024 do 26. dubna 2024. Během této doby může dojít k dočasné nedostupnosti některých produktů a k tomu, že nebudeme schopni vychystávat nové objednávky. V průběhu inventury se budeme snažit minimalizovat všechny možné nepříjemnosti a zajistit, aby byla inventura provedena co nejspolehlivěji a co nejrychleji. Děkujeme za vaši trpělivost a pochopení v této době. Pokud budete mít během inventury jakékoli dotazy nebo potřebujete pomoc, neváhejte nás kontaktovat. Vaše spokojenost je pro nás důležitá. S pozdravem, Tým PetCenter

Hračka, která rozhýbe i povaleče

Malá krabička s laserovým paprskem zajistí, že se vaše kočka nebude nudit, ani když si doma nemá s kým hrát. I v té nejlenivější dokáže probudit instinkt lovce. Pobavit se ale díky manuálnímu režimu můžete spolu s kočkou i vy. Prostřednictvím mobilní aplikace ovládáte laser a pozorujete, jak se z vaší kočky stává lovec.

Laser_Dot_3

Laser zajistí kočkám akční zábavu

Chytrý laser je navržený tak, aby i v domácích povalečích probudil lovecký instinkt. Díky nízkému výkonu je navíc pro vaše chlupaté mazlíčky naprosto bezpečný. „Šťávu“ získává laser z klasické zásuvky.

O různorodost se postarají 3 režimy

Máte strach, že se kočka sama doma nudí? Chytrý laser se jí díky širokým možnostem nastavení postará o zábavu. Malá červená tečka může po zdi pobíhat ve třech trajektoriích a třech herních režimech, takže kočka má neustále co na práci.

Snadné nastavení i ovládání přímo z telefonu

Herní režimy i trajektorii laseru nastavujete v aplikaci, která je pro iOS i Android dostupná v češtině. Díky aplikaci můžete laser přepnout na manuální režim a trajektorii červené tečky sami ovládat přímo z telefonu.

Nuda nemá šanci

Laser má funkci hladkého zrychlení, takže ve chvíli, kdy by se kočka mohla začít nudit, pohyb světla plynule zrychlí a hon na červenou tečku pokračuje ještě v intenzivnějším tempu.

Tip: Kočka je vášnivý lovec, který rád loví, ale zároveň potřebuje, aby její lov byl úspěšný. Hru s paprskem je proto dobré ukončit odměnou, ke které může kočku právě červené světélko přivést. V případě, že nebudete doma, podání pamlsku za vás může zajistit automatický dávkovač na krmení například Tesla Smart Pet Feeder, který se prodává ve variantě s kamerou i bez kamery. Čerstvou vodu pohlídá UV vodní fontána. Pokud vaše kočka po lovu dostane žízeň, lehce ji uhasí.


Pokud chcete mít aktuální informace ohledně moderních zvířecích hraček, přihlaste se dole k odběru novinek a nic vám neunikne.