Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali o průběhu plánované inventury našeho skladu, která proběhne od 22. dubna 2024 do 26. dubna 2024. Během této doby může dojít k dočasné nedostupnosti některých produktů a k tomu, že nebudeme schopni vychystávat nové objednávky. V průběhu inventury se budeme snažit minimalizovat všechny možné nepříjemnosti a zajistit, aby byla inventura provedena co nejspolehlivěji a co nejrychleji. Děkujeme za vaši trpělivost a pochopení v této době. Pokud budete mít během inventury jakékoli dotazy nebo potřebujete pomoc, neváhejte nás kontaktovat. Vaše spokojenost je pro nás důležitá. S pozdravem, Tým PetCenter

Proč psovi pořídit jelení paroží?

Jelení paroží je velice oblíbenou pochutinou a zároveň hračkou pro vašeho psa. V tomto článku si tak povíme, proč je dobré vašemu chlupáčovi tuto pochoutku dopřát, co nejdříve. Psi potřebují už od přírody žvýkat. Je to jejich naprostou přirozeností a přináší jim to relaxaci při které se dostanou do stavu naprosté psychické pohody. Jelení paroží je ideální zejména pro ty, kteří mají doma neúnavného hryzala a nechtějí mít obroušené hrany nábytku či koberců.

 

Vysoká odolnost

Paroží mají psi rádi i proto, že z něj cítí zvířecí pach, který vy nemáte možnost zaznamenat. Obrovskou výhodou těchto parohů je jejich neuvěřitelná odolnost. Vydrží vám až několik týdnů, takže i ti největší trhači se na něm doslova unaví. Další výhodou je jejich struktura, neboť paroží se vůbec netříští, jako tomu je u dřeva. Paroží ani nijak nesmrdí, což ocení zejména páníčci. V tomto ohledu vám paroží velmi dobře poslouží.

 

Skvělý zdroj minerálů a bílkovin

Námi doporučené produkty pochází výhradně z české obory. Divoká zvěř totiž přirozeně shazuje paroží, aby jim mohlo narůst nové. Nejenže v paroží najdou vaši psi potřebné minerály a další látky, ale máte jistotu, že do sebe nedostanou žádné konzervační látky nebo barviva. Kromě minerálů se v nich také nachází potřebné bílkoviny.

Drtivá většina paroží obsahuje maximálně 0,1 gramu tuku na 100 gramů. Nejvíce zastoupenými prvky v paroží je želeno, fosfor, síra, hořčík, vápník, zinek a draslík. Z hlediska kloubů a šlach jsou to pak kolagen a glukosamin.

 

Dentální prevence

V neposlední řadě jsou jelení parohy výbornou dentální pomůckou. Žvýkáním se pes zbavuje zubního plaku a zubního kamene, takže mu udrží chrup v dobré kondici. Pozor dejte akorát u starších psů a štěňat, kteří mají větší sklony k lámavosti zubů.


Pokud chcete mít aktuální informace ohledně jeleního paroží pro psy, přihlaste se dole k odběru novinek a nic vám neunikne.