Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali o průběhu plánované inventury našeho skladu, která proběhne od 22. dubna 2024 do 26. dubna 2024. Během této doby může dojít k dočasné nedostupnosti některých produktů a k tomu, že nebudeme schopni vychystávat nové objednávky. V průběhu inventury se budeme snažit minimalizovat všechny možné nepříjemnosti a zajistit, aby byla inventura provedena co nejspolehlivěji a co nejrychleji. Děkujeme za vaši trpělivost a pochopení v této době. Pokud budete mít během inventury jakékoli dotazy nebo potřebujete pomoc, neváhejte nás kontaktovat. Vaše spokojenost je pro nás důležitá. S pozdravem, Tým PetCenter

Psí den 2023

V sobotu 20.5. opět ožil Centrální park Lužiny, neboť se tu konala akce PSÍ DEN s Prahou 13. Šlo již o 7. ročník a 4. na němž bylo PetCenter generálním partnerem. O psí miláčky tu nebyla nouze a celá akce byla věnována právě na podporu opuštěným pejskům.

Společnost PetCenter tu nechyběla se svým již tradičním stánkem, kde bylo možné zakoupit nejen lahodné dobroty pro vaše chlupáče, ale také vybavení, které psům a jejich páníčkům doslova usnadní život.

V letošním roce se mohli návštěvníci akce těšit na skvělou a hlavně odbornou přednášku o tom, jak správně krmit svého psa. Městská policie zde prezentovala výcvik služebních psů, konal se také psí dostih a nechyběl ani skok do výšky. V průběhu dne dostali návštěvníci také možnost adopce psa přímo od partnerských útulků.

Na Psím dnu se také objevily známé osobnosti, mezi nimiž nechyběli například Bořek Slezáček, Miroslav Hrabě, Bára Jánová, Sára Rychlíková, Sarah Haváčová, Marek Němec nebo Jitka Boho.

Děkujeme všem, kteří u toho byli s námi a všem ostatním nabízíme fotografie z tohoto krásného dne.

Vaše PetCenter


Pokud chcete mít aktuální informace ohledně Psího dne, přihlaste se dole k odběru novinek a nic vám neunikne.