HLEDÁTE ŠETRNOU A PŘÍRODNÍ KOSMETIKU PRO VAŠEHO PEJSKA? ZKUSTE TROPICLEAN

Každý z nás se někdy necítí ve své kůži. I naši mazlíčci takové dny mají. Když se o ně ale hezky staráme a používáme na péči o jejich pokožku a srst ty správné kosmetické produkty, jsou zdraví, spokojení a ve své kůži se cítí skvěle!

Pokud stále hledáte kvalitní, přírodní a božsky vonící šampony pro vašeho čtyřnohého miláčka, máme pro vás perfektní řešení. Kosmetika od značky TropiClean má přírodní složení a voní jako ta nejlepší dovolená u moře!

Jak málo stačí ke štěstí (a k dokonale hebké srsti)

Šampony TropiClean obsahují přírodní složky z exotických rostlin a jsou bez parabenů i sulfátů. Jejich velkou výhodou je to, že nesnižují účinky antiparazitních prostředků. Ty vám doporučujeme používat obzvlášť s příchodem jara.

Protože mají šampony vysokou koncentraci, stačí při mytí použít malé množství produktu. Díky tomu vám jeden šampon dlouho vydrží. Určitě vás také potěší, že obaly jsou vyrobeny z 50 % z recyklovaného materiálu. Šampony TropiClean jsou tedy skvělé nejen pro zvířata, ale i pro planetu. 

Vy pečujte o svého mazlíčka a my budeme pečovat o vás

Pokud chcete ušetřit, teď je ideální čas. V dubnu na všechny produkty značky TropiClean platí 51% sleva. Doporučit vám můžeme třeba šampon pro kombinovanou srst, který navrací psí srsti vlhkost, podporuje přirozenou obnovu, odstraňuje pachy a dodává srsti svěžest. Sáhnout můžete také po šamponu na dlouhou, vlnitou i hladkou srst pro psy a hustou srst s podsadou nebo krátkou srst s podsadou. Stačí vybrat podle toho, jakého pejska doma máte.

Nechte se vůní kokosu, papáji, kakaového másla a lesních plodů přenést do tropického ráje celoročně.

S kosmetikou TropiClean k tomu nemusíte vytáhnout paty (ani packy) z koupelny.