PROČ DO PSÍHO JÍDELNÍČKU ZAŘADIT KLOUBNÍ VÝŽIVU?

Pokud chcete, aby byl váš pes zdravý, šťastný a mohl svobodně dovádět na čerstvém vzduchu co nejdéle, měli byste do jeho denního režimu zařadit kloubní výživu. Ta od značky Canvit posiluje mechanickou odolnost, má protizánětlivé účinky a usnadňuje hojení ran. Její přínosy jsou tak pro vašeho chlupáče naprosto markantní! 

Jednoduchý zázrak jménem Canvit Chondro

Má-li váš pejsek problémy s pohybovým nebo vazivovým aparátem, pořiďte mu přípravek Canvit Chondro, který slouží k regeneraci kloubních chrupavek a vaziv. Jestli vašeho miláčka trápí dysplazie kyčelního kloubu, osteoartróza nebo úrazy kloubů a šlach, vytáhne vám trn z paty. Doplněk stravy ale doporučujeme užívat i preventivně, a to u mladých psů velkých plemen a služebních psů s velkou zátěží na pohybové ústrojí. Má protizánětlivé účinky, usnadňuje hojení ran a starším psům také prodlužuje pohyblivost

Canvit nabízí přípravek i ve variantě Chondro Maxi, která je určena štěňatům velkých plemen, psům s nadváhou a obezitou, seniorům, stárnoucím psům a dospělým psům se zvýšeným rizikem pohybových obtíží. Výživa neobsahuje umělá dochucovadla, barviva, chemická aromata ani GMO a aby vašemu miláčkovi chutnala, podává se ve formě ochucených játrových tablet.

Třetí možnost Canvit Chondro Super je vhodná pro velkého psa nad 25 kg. Protože se psí chrupavky postupně opotřebovávají a je potřeba je regenerovat, tento přípravek je speciálně vyvinut tak, aby pomáhal chrupavkám a kloubům udržet si jejich pružnost a pevnost. Jeho pravidelným užíváním se opotřebení zpomaluje a díky MSM a kyselině hyaluronové se u psa potlačuje také bolestivost kloubů.

Proč zrovna Canvit?

Společnost Canvit se zaměřuje na distribuci a prodej krmiv i vitaminominerálních doplňků pro domácí mazlíčky. Na jejich vývoji a výrobě se podílí špičkoví veterinární lékaři, technologové, vědci a výživoví pracovníci, kteří ví, že typická onemocnění zvířat jsou důsledkem nesprávné životosprávy, oslabené imunity v kritických životních situacích a vitamínových i živinových deficitů. Důležitá je proto prevence, se kterou mohou pomoci právě Canvit výživové přípravky.