NA SPOKOJENÉ ŠTĚNĚ SPRÁVNOU VÝŽIVOU

Máte doma štěně nebo si jedno chcete pořídit a potřebujete vědět, jak se o něj co nejlépe starat? Tak to jste tu správně! Protože se říká: ve zdravém těle, zdravý duch, společně se podíváme na ten nejdůležitější faktor, díky kterému bude vaše štěňátko prosperovat. Kvalitní stravu!

Značka Royal Canin se snaží hluboce porozumět domácím mazlíčkům, aby pro ně mohla připravovat tu nejkvalitnější možnou výživu. Klade velký důraz na zdraví koček i psů a prodává krmivo, které je vytvořeno tak, aby uspokojovalo jedinečné potřeby štěňat. Royal Canin je proto ideálním výrobcem, po kterém byste měli sáhnout v případě, že vám doma přibude nový chlupatý miláček.

Pro nejmladší i nejmenší

Vývoj a růst, to je oč tu běží. Protože se imunitní systém štěňat postupně vyvíjí, zdravý růst je nejdůležitější fází v životě každého psa. Pokud hledáte krmivo pro štěně malého plemene do 10 kg, které je dva až deset měsíců staré, ideálním řešením je Royal Canin Mini Puppy. 

Granule štěňátku zajistí velký přísun potřebných živin i energie, a díky přídavku patentovaného komplexu antioxidantů budou posilovat jeho přirozenou obranyschopnost. Vysoce stravitelné bílkoviny a prebiotika pak podpoří zdravé trávení a rovnováhu střevní mikroflóry. 

Zlatý střed

Pokud z vašeho štěňátka vyroste středně velký pes, sáhněte po krmivu Royal Canin Medium Puppy. Lahodné krmivo obsahuje vyvážené množství nutričních hodnot pro denní potřebu štěněte, spoustu antioxidantů, omega-3 mastné kyseliny pro optimální vývoj mozku a vitaminy C i E. Nechybí ani FOS, MOS, řepná dužina a vysoce stravitelné bílkoviny pro udržení rozvnovány střevní mikroflóry a zajištění funkčního trávicího systému.

Velká plemena

Štěňata velkých plemen to mají oproti svým malým kamarádům o něco náročnější. Během růstové fáze je pro ně těžší získat dostatek kalorií a správných živin pro zdravý vývoj. Protože jsou náchylná k problémům s kostmi a klouby, vyvážený obsah vápníku a vitaminů je pro ně zásadní.

Pokud doma jedno velké štěňátko ve věku dvou až patnácti měsíců máte, (hmotnost v dospělosti 26 až 44 kg), ideální volbou bude mokré krmivo Royal Canin SHN Maxi Puppy, které se postará pro přirozený vývoj mozku, zraku a imunitního systému.

V případě, že bude mít vaše štěně v dospělosti více než 45 kg a je dva až osm měsíců staré, pořiďte mu Royal Canin Giant Puppy. Krmivo má vyvážené složení a správný podíl minerálů pro pevné kosti a klouby. Jestli je vaše štěně starší (osm až dvacet čtyři měsíců), sáhněte po Royal Canin Giant Junior.

Čivava, francouzský buldoček, jezevčík nebo jorkšírský teriér?

Royal Canin vyrábí také krmiva, která jsou speciálně vyvinutá pro konkrétní psí plemena. Pokud máte doma štěňátko čivavy, francouzského buldočka, jezevčíka nebo jorkšírského teriéra, určitě mu kupte výživu šitou na míru!