Tipy na vánoční dárky

Vánoce jsou už téměř za dveřmi a pokud stále váháte nad tím, jaký dárek svým zvířecím miláčkům pořídit nebo jen hledáte inspiraci, tak jste na správném místě. Pomůžeme vám s výběrem, který udělá vašemu mazlíčkovi radost a věříme, že v některých případech roztrhá balící papír dříve než vy u svých dárků.

Dobroty a hračky pro pejsky

Rozhodně nesmíte minout nádherně vypadající, a hlavně limitovanou řadu hraček P.L.A.Y., která přináší odolné hračky pro psy. Díky zesílenému šití se jedná o ideální dárek pro každou tlamu. Pro jeho zdraví je také vhodné ke stravě přidávat zdravé a zcela přírodní oleje Fresh Valley pro zlepšení imunity a kvality srsti.

Pakliže chcete mít svého chlupáče pod dozorem i venku, jak na sněhu tak ve tmě, pořiďte mu LED světlo Orbiloc, díky kterému je pes viditelný až na vzdálenost 5 km.

Radost kočičkám

Ani vaše kočky nezůstanou o vánočních svátcích bez darů. Momentálním hitem jsou lahodné konzervy Wellness Core. Jedná se o jemné paštiky s vysokým obsahem masa. Podobnou chuťovou rozkoš zažijí také v případě, že ochutnají vynikající kapsičky Natural Trainer. A pokud chcete vašim mickám udělat skutečnou radost, tak můžete využít speciální ceny na kvalitní a bytelné škrabadlo Cat-Gato.

Laskominky pro ušáky a hlodavce

Nezapomínáme ani na hlodavce a králíky, kteří mohou pod stromečkem objevit takové dobroty, jako jsou sypané směsi, ovocné plátky, konopné granule či klasické granulky. Momentálně vše seženete od společnosti Furries, a to za fantastické ceny.


Pokud chcete mít aktuální informace ohledně vánočních tipů pro domácí mazlíčky, přihlaste se dole k odběru novinek a nic vám neunikne.