Vydařený Psí den s Prahou 13

Víkendový pátý ročník akce Psí den s Prahou 13 se vydařil! Jako hrdý generální partner této akce chceme ještě jednou moc poděkovat organizátorům, speciálně Karolíně Hájkové a také jejímu tatínkovi panu Janu Hájkovi. Jsme také moc vděční, že počasí nebylo pod psa a účast jak na závodech, tak na samotném psím dnu byla více než hojná. Se zatajeným dechem jsme sledovali psí dostihy i skoky do výšky a pak s radostí předávali ceny a poháry vítězům.

Návštěvou jak samotné akce, tak přímo našeho stánku nás poctila i řada celebrit, které s sebou často přivedly právě své psí parťáky. Mnozí z nich s nimi dokonce vyzkoušeli náš psí závod v pojídání pamlsků na čas.

Měli jsme radost, když Heidi Janků a její milý knírač Eda vyzkoušeli náš závod v jedení pamlsků, i když čas to rozhodně nebyl vítězný, pamlsky byly zodpovědně vyluxovány během 12 vteřin. Matěj Ruppert z Monkey Business dorazil s celou rodinou. Houslista Pavel Šporcl přišel s dcerami i psími hlídači. Václav Kopta s manželkou Simonou Vrbickou přišli i se svou milou labradorkou Amálkou, která celou dobu vrtěla ocasem a ráda se nechala hladit. David Kraus pak přivedl svou kontinentální buldočici Evelínu, která po fyzické aktivitě v horkém dnu ocenila především misku s vodou.

Těžké bylo věřit vlastním očím, když  stafordširský bulteriér Tonda zvládl roztlačit naše auto, navíc naložené třemi dětmi a naší řidičkou!

Velmi nás také potěšila nadšená reakce útulků Miniazyl Voříškov, Dočasky De De, Dogpoint a Depozitum Beruška, které byly spokojené s vybranými částkami i množstvím hmotných darů, které se podařilo během dne vybrat.

Ještě jednou moc děkujeme! Tým PetCenter


Pokud chcete mít aktuální informace ohledně Psího dne, přihlaste se dole k odběru novinek a nic vám neunikne.