Pomocník, který nakrmí i pohlídá

Krmení do zásoby

Součástí dávkovače Tesla Smart Pet Feeder Camera je velká nádoba na granule s kapacitou 4 litry. Podle našich zkušeností tak mazlíčkům vydrží krmivo i několik dní, pokud tedy doma nemáte celou smečku. Do nádoby můžete připravit jakékoli granule až do velikosti 10 mm.

Mazlíčkům naplánujete oběd i svačinu

Pustí se váš chlupáč do granulí hned, co mu nasypete do misky? Abyste mu nemuseli ráno připravovat porci na celý den, rozdělíte ji díky dávkovači na více etap. Prostřednictvím mobilní aplikace, která je pro iOS i Android dostupná v češtině, pak vzdáleně naplánujete časy krmení i velikost porcí.

Dostatek energie i během výpadku proudu

Díky záložní baterii umístěné v základně krmítka, bude dávkovač fungovat i v případě výpadku proudu, takže se nemusíte bát, že by zvíře zůstalo o hladu. Baterie typu LR20(D) zvládnou pohánět dávkovač i několik dní. A až jim dojde šťáva, seženete nové v běžném hobbymarketu.

Chlupáče budete mít pod kontrolou

Chytrý dávkovač má v sobě zabudovanou HD kameru, prostřednictvím které se kdykoliv podíváte, co se kolem krmiče děje. Video ve vysokém rozlišení sledujete v aplikaci na mobilním telefonu. A díky reproduktoru můžete na psa nebo kočku dokonce i mluvit.

 

A pokud chcete sobě i vašim mazlíčkům zlepšit život ještě o trochu víc, pořiďte si ještě: 

  • UV fontánu, která vašemu mazlíčkovi zajistí vždy dostatek čerstvé a čisté vody i v době, kdy nejste doma. Fontána funguje plně automaticky, ale pohodlně ji nastavíte i na dálku prostřednictvím mobilní aplikace.        
  • Laserový paprsek, který vaší kočce zajistí zábavu, když si doma nemá s kým hrát. Laser nabízí tři rozdílné trajektorie a tři rozdílné režimy, které poskytují dostatečně velkou variabilitu.

Pokud chcete mít aktuální informace ohledně moderních trendů u domácích mazlíčků, přihlaste se dole k odběru novinek a nic vám neunikne.