Provozovatel internetového obchodu www.petcenter.cz, společnost PetCenter CZ s.r.o., uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů.

Veškeré údaje našich zákazníků jsou zabezpečeny proti jakémukoli zneužití.

Vaše osobní údaje, které uvedete při nákupu nebo registraci, jsou naprosto důvěrné a v žádném případě nebudou poskytnuty třetím stranám. Osobní údaje budou použity jen pro nezbytně nutné úkony spojené s vyřízením objednávky (např. předání adresy a telefonního kontaktu přepravci) a po předchozím souhlasu poskytnuty serveru Heureka.cz (provozovatel Miton Media, a.s.) pro účely ohodnocení vyřízení objednávky.

Na žádost zákazníka (např. emailem, písemně apod.) budou osobní údaje z databáze vymazány a PetCenter CZ s.r.o. je nadále nebude zpracovávat. Údaje si pak ponechá jen pro nezbytně nutnou administrativu stanovenou zákony (např. identifikace zákazníka v účetnictví, údaje z reklamací,…).

Kontaktní adresa

PetCenter CZ s.r.o.
Do Čertous 2634/7
193 00 Praha 9 – Horní Počernice
Emailová adresa: info@petcenter.cz

Možnosti odhlášení ze zasílání novinkových emailů (odstranění adresy z databáze)

  1. v každé emailové zprávě naleznete odkaz na zrušení zasílání novinek a po kliknutí na tento odkaz a potvrzení bude Váš email vyřazen z databáze

  2. v nastavení svého účtu můžete zrušit zasílání novinkových emailů

  3. zašlete žádost na email info@petcenter.cz a Váš email bude vyřazen z databáze v nejbližší možné době

Možnosti odstranění osobních údajů

V případě, že máte zájem o odstranění veškerých osobních údajů, kontaktujte nás na emailu info@petcenter.cz s touto žádosti. V nejbližší možné době odstraníme všechny osobní či citlivé údaje.

Podrobnosti o nakládání s osobními údaji

Podrobnosti o zpracování osobních údajů a jejich využití jsou specifikovány také v obchodních podmínkách společnosti PetCenter CZ s.r.o. pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.petcenter.cz v bodu 9 – Ochrana osobních údajů a zasílání obchodních sdělení.